Ny kontaktinformasjon for Kortsenteret, Eiendomsavdelingen fra 11.november 2019

Som en del av ny felles tjenesteportal (UiBhjelp) og en vei inn til sentraladministrasjonen vil Kortsenteret være operative i UiBhjelp (hjelp.uib.no) fra 11.november.

Alle henvendelser fra kortansvarlige, ansatte og studenter til Kortsenteret som f.eks. gjelder adgangskort, tilgang til bygg, åpning/lukking av dører mm. skal fra samme dato skje via UiBhjelp. Kortsenteret vil behandle og besvare alle henvendelser via UiBhjelp.

Foreløpig er det kun påloggende brukere (ansatte og studenter) som kan benytte UiBhjelp.

Diverse skjema som tidligere har lagt på ansattsidene er nå overført til UiBhjelp. Bla. bestilling av adgangskort for ansatte. Det vil bli opprettet egne skjema for bestilling av endrede åpningstider, bestilling av endrede tilganger for ansatte og studenter mm.
Det som gjelder adgangskort og tilgang til bygg finner dere informasjon om under menyene (kalles flisene) «Campus» og «Bestille noe».

Henvendelser på mail vil kun bli besvart med en henvisning til å legge saken inn i UiBhjelp.
Det er kun henvendelser fra eksterne som vil bli besvart per mail inntil disse også kan håndteres via UiBhjelp.

Kunnskapsdatabasen på UiBhjelp er under oppbygging. Informasjon, samt spørsmål/svar vedr. Kortsenterets ansvarsområder er lagt ut. Men vi håper ansatte og studenter vil bidra til å gjøre denne enda bedre ved å gi tilbakemeldinger via UiBhjelp på informasjon dere savner, som må korrigeres, som må tydeliggjøres etc.
Bruk muligheten for å gi tilbakemelding som ligger nederst på hvert kunnskapskort (informasjonsside med spørsmål/svar).

Vi ser fram til å fortsatt yte god service for våre brukere i et nytt, felles system ved UiB.

Vennlig hilsen
Eiendomsavdelingen
Kortsenteret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *