GERDA MEYER NYQUIST GULBRANSON & GERDT MEYER NYQUIST LEGAT

Legatet tildeler midler til hjerneforskning med fokus på uutforskede medfødte og ervervede sykdommer i nervesystemet, innen fagfeltene nevrologi, psykiatri og psykologi og humanitære formål rettet mot stiftelsen formål. Årlig utdelingsbeløp vil være opp mot en million kroner, og utdelingen vil begrenses til 2-3 prosjekter. For humanitære formål vil utdelingen årlig være i størrelsesorden totalt kr 60.000. Frist 1.12.19.

Mer informasjon her.

Én kommentar til “GERDA MEYER NYQUIST GULBRANSON & GERDT MEYER NYQUIST LEGAT

  1. Christopher Elnan Kvistad

    Er det slik at kun forskere med tilknytning eller ansettelsesforhold i UiB kan søke? Takknemlig for svar.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *