K2 Junior Retreat

Vi oppmodar PhD- og postdoc-stipendiatar ved K2 til å melde seg på årets K2 Junior Retreat, som vil finne stad i Myrkdalen, Voss den 4-5 November. Vi oppmodar også rettleiarar til å støtte kandidatane sine om å delta. Dette er ikkje primært eit sosialt arrangement, men ein arena for akademisk og personleg utvikling og nettverkstenkning som kandidatane kan dra nytte av. Årets tema er kreativ tenkning og korleis ein kan lette på stress som stipendiat med konstruktive metodar for meir effektivt arbeid.

Programmet kan lastast ned her.
Kandidatane blir spurt om å fylle ut dette abstract-templatet.
Påmelding skjer her.

Påmeldingsfristen er 11. oktober.

Velkommen!
Planleggingskomitéen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *