Ser vi deg på Solstrand – det er plass til flere

Året høydepunkt på K2 – instituttets internat på Solstand – nærmer seg. Der skal forskningsgruppene presentere seg, vi skal høre mer om kommunikasjon, innovasjon og fremtidsplaner, og strategien vår skal også finpusses. K2 sine ansatte ikke bare i Bergen, men også på andre arbeidsplasser som Stavanger og Haugesund vil være representert. Det hele vil bli ledet av Pål som da er tilbake proppfull av inspirasjon og ideer fra Boston. Du vil vel ikke gå glipp av det?

Det er fremdeles plass til flere. Vi vet at en del gruppeledere har reiseplaner bestemt lang tid tilbake, men vi vil at alle gruppene skal være representert og bli presentert.

Bli med å påvirke K2 sin fremtid.

Eystein Husebye
Fungerende instituttleder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *