Interessert i fremtidige utlysninger fra Horisont2020?

Brussel har latt seg imponere av Forskningsrådets tidligere arrangementer og legger sitt neste møte i Oslo og ikke i sentral Europa. Det internasjonale nettverksmøtet, som går under navnet «Brokerage for Health», vil ha fokus på utlysninger innen EUs helseprogram som har frist i 2019.

Møtet gir flere muligheter. Kanskje er du nysgjerrig på hva dette går ut på og vurderer å søke EU i fremtiden. Du har muligens funnet en aktuell utlysning og ønsker å plukke opp alle tipsene og få råd. Eller så har du bestemt deg for å søke men trenger partnere. Det vil også være mulig å presentere prosjektet som en 5 minutts flash presentasjon (frist for å sende inn denne er 17. august 2018).

Arrangementet vil finne sted 3.- 4. september i Oslo og åpner for påmelding 15. juni.

Et lite tips: husk visittkort. Har du ikke visittkort kan de bestilles her.

Om du lurer på noe ta kontakt med Amra (Laboratoriebygget 8.etg.).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *