Helseinnovatørskolen

Helseinnovatørskolen er et kurstilbud i innovasjon og entreprenørskap for fremtidens leger og helseforskere i Skandinavia. Målet er å lære deltakerne hvordan innovasjonsprosesser i biotek- og medtek-bedrifter fungerer.

Til høsten starter neste runde med Helseinnovatørskolens kurs «Entrepreneurship in healthcare», påmeldingsfrist 27. juni.
Der vil deltakerne lære hvordan man kan gjøre en forskningside om til en bedrift. De lærer fra erfarne entreprenører og forskere, eksempler på mentorselskaper og inkubatorer på kurset er AstraZeneca, Serendipity partners og Aleap health incubator.

Intervju med deltakere: “Møttes på Helseinnovatørskolen – nå starter de selskap”

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *