Fridtjof Nansens belønning for fremragende forskning

Fridtjof Nansens belønning for fremragende forskning deles ut av Nansenfondet og de dermed forbundne fond på Det Norske Videnskaps-Akademis årsmøte i mai. Belønningen kan tildeles norske forskere, eller forskere fast bosatt i Norge, som har levert vitenskapelige bidrag av internasjonal betydning på meget høyt nivå.

Søknadsfrist: 10. februar.


Fridtjof Nansens belønning for yngre forskere

Belønningen som består av et pengebeløp (pt. NOK 100 000) og et diplom, kan tildeles norske forskere eller forskere fast bosatt i Norge, som ennå ikke har fylt 40 år. For øvrig gjelder samme regler som for Fridtjof Nansens belønning for fremragende forskning. Belønningen til yngre forskere deles ut årlig uten veksling mellom realfag og medisin og humaniora og samfunnsfag.

Mer informasjon finnes her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *