Leder SAFE og LabIT, sensitive forskningsdata

På IT avdelingen, UiB er det en ledig stilling som leder for sensitive forskningsdata, inkl SAFE  og LabIT. Her kommer også arbeidet i forhold til Helseanalyseplattformen inn.

Det ønskes om mulig noen med bakgrunn fra forskning, fra IT-brukt i forskning med sensitive data, det vil si noen som er nærmere kjerneaktiviteten. Vi kommer til å lete etter noen med god forståelse for forskning, har interesse for forskningsdata, for hvordan IT kan brukes i forskning der vi har sensitive data og hvordan porteføljen av tjenester bør bygges opp. Vi ønsker gjerne noen med doktorgrad. Det er ikke nødvendig med IT-teknisk bakgrunn, men interesse og litt forståelse eller erfaring skader ikke.

Vedkommende vil være leder for en gruppe med 6 andre.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse IT direktør Tore Burheim, tlf: 915 83 860

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *