Parkeringsplass ved Armauer Hansens hus

Vi opplever stadig feilparkerte biler på K2 sine plasser ved AHH. Vi minner om at biler som ikke har fått tildelt plass kan bli bøtelagt.

Her er rutiner for tildeling:

Etter stengning av Haukelandsbakken har K2 fått tildelt  7 parkeringsplasser ved Armauer Hansens hus. Disse plassene kan fordeles til ansatte ved K2 etter innmeldt behov. Man kan få tildelt plass for en uke av gangen. I første omgang tildeler vi plasser for januar måned. Bruk vedlagte lenke for innmelding av behov. I tillegg til disse plassene vil vi ha en gjesteplass. Ved behov for denne send epost til rose.wiik@uib.no.

VIKTIG PÅMINNELSE!! Om dere ønsker parkering ved AHH videre så  må dere søke på parkeringsplass hver uke innen torsdag klokken 16.00. Dere vil få svar innen hver fredag kl 16.00 om dere får tildelt plass eller ikke fra meg

 Hilsen Rose

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *