Kjære alle sammen!

Da er det fredag 13. og vi er dessverre tilbake på hjemmekontor etter at det nesten føltes som om vi var i normal drift igjen. Ledergruppen vil dermed også ha begrenset tilstedeværelse, men en av oss vil være tilgjengelig hver dag. Heldigvis fikk vi unntak av påbudt hjemmekontor for personer som er avhengig av å være på labben denne gangen. Det er forskningsgruppelederne som skal holde oversikt over aktivitetene.

Med økt digitalisering og færre møteplasser er det enda viktigere enn før å ha gode websider! Vi skal jobbe med K2 sine sider i ukene fremover, og jeg ber ALLE om å oppdatere sin personside (https://manual.uib.no/webmanual/personside/) og laste opp et bilde. Dessuten ber jeg alle forskningsgruppelederne om å ta initiativet om å forbedre websidene, ikke vent til neste K2 retreat (som forhåpentligvis kommer!)

I tillegg jobber vi med å kartlegge undervisningsgruppene. Alle vitenskapelige ansatte har fått epost fra Julie med en lenke til registrering, og saken er også med i denne utgaven av K2nytt. Alle vitenskapelige ansatte skal høre til minst en undervisningsgruppe!

Ta vare på hverandre og ha en fin helg!

Silke

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *