Nye publikasjoner

Her er nyere publikasjoner med bidrag fra K2 basert på siste ukes litteratursøk på PubMed (og eventuelt artikler som ikke har vært med i tidligere lister). Denne gangen inkluderer listen totalt 2 nyere publikasjoner. Oppføringene forekommer i den rekkefølgen de er mottatt fra NCBI. Hvis du har publikasjoner som ikke er inkludert i denne eller tidligere lister, sendes referansene til Hege F. Berg.

1. GBA and APOE ε4 associate with sporadic dementia with Lewy bodies in European genome wide association study.

Rongve A, Witoelar A, Ruiz A, Athanasiu L, Abdelnour C, Clarimon J, Heilmann-Heimbach S, Hernández I, Moreno-Grau S, de Rojas I, Morenas-Rodríguez E, Fladby T, Sando SB, Bråthen G, Blanc F, Bousiges O, Lemstra AW, van Steenoven I, Londos E, Almdahl IS, Pålhaugen L, Eriksen JA, Djurovic S, Stordal E, Saltvedt I, Ulstein ID, Bettella F, Desikan RS, Idland AV, Toft M, Pihlstrøm L, Snaedal J, Tárraga L, Boada M, Lleó A, Stefánsson H, Stefánsson K, Ramírez A, Aarsland D, Andreassen OA.

Sci Rep. 2019 May 7;9(1):7013. doi: 10.1038/s41598-019-43458-2.

PMID: 31065058 Free Article

2. Long-term blood pressure trajectories and incident atrial fibrillation in women and men: the Tromsø Study.

Sharashova E, Wilsgaard T, Ball J, Morseth B, Gerdts E, Hopstock LA, Mathiesen EB, Schirmer H, Løchen ML.

Eur Heart J. 2019 May 3. pii: ehz234. doi: 10.1093/eurheartj/ehz234. [Epub ahead of print]

PMID: 31050731

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *