Viktige endringer angående parkering utenfor lab bygget

Fra 1 april tok Q-park over ansvar av vedlikehold på UiB sine parkeringsplasser ute på parkeringsdekket ved lab bygget. Dette betyr en stor viktig endring. Q-park kontrollerer plassene nesten daglig og bøtelegger de som ikke er elektronisk registrert i deres systemer. Det vil si at Skiltnummer, navn, telefonnummer og epost må registreres elektronisk hos Q-park. Dette må gjøres av resepsjonen eller Irene Hjelmaas. Parkering på parkeringsdekket uten bekreftelse på at du er blitt registrert er på eget ansvar uansett når på dagen/uken du vurderer og parkere på parkeringsdekket.

2 kommentarer til “Viktige endringer angående parkering utenfor lab bygget

  1. mal054 Innleggsforfatter

    Dette gjelder alle selv om du er registrert i UiB sitt parkeringsregister og har oblat.
    Med mindre du har fått beskjed du er hvite listet er du ikke hvite listet.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *