Frist for ferieregistrering og god påske!

Kjære kolleger,

Jeg vil gjerne informere om at frist for registrering av sommerferie er 01. mai. Samtidig vil jeg be om at de som ikke har registrert sin påskeferie, gjør dette før dere starter på ferien.

Ferieplan for hovedferieperioden skal foreligge 1. mai og søknader om sommerferie må derfor registreres i HR-portalen/ Pagaweb i god tid før denne datoen. Utgangspunktet er at alle ansatte skal avvikle tre uker ferie i perioden 1. juni – 30. september, og fortrinnsvis mellom de to studiesemestrene.

Husk at uttak av ferie skal avtales med nærmeste arbeidsleder og registreres i pagaweb. Vi håper at dere kan avse noen minutter til å få dette på plass. Det er mulig å endre ferietidspunktet senere dersom det skulle bli aktuelt.

Ønsker dere alle en god påske,

Vennlig hilsen

Julie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.