Pris for beste vitenskapelige presentasjon EORTC-PAMM 2019

På det 40. vintermøtet for European Organisation for Research and Treatment of Cancer (EORTC) Pharmacology And Molecular Mechanisms (PAMM) gruppen, presenterte Dr. Gro Vatne Røsland sitt prosjekt ‘Epithelial to mesenchymal transition (EMT) is associated with attenuation of succinate dehydrogenase (SDH) in breast cancer, through reduced expression of SDHC’. For denne vitenskapelige presentasjonen vant hun ‘Prisen for Beste Munntlige Presentasjon’. Det årlige møtet for EORTC-PAMM gruppen fant sted i Verona, Italia fra 6.-9. februar 2019.

 

Gro er postdoktor med Helse-Vest stipend på et samarbeidsprosjekt mellom
Karl Johan Tronstad på Institutt for Biomedisin og Professor Olav Dahl
på Avdeling for Onkologi ved Haukeland Universitessykehus.

Prisen er vel fortjent, og vi gratulerer prisvinneren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.