Nye maler og vurderingskriterier ved NFR er klare

Norges forskningsråd har kommet med ny informasjon om vårens søknadsprosess. Malen er klar og det samme er vurderingskriteriene (kun den engelske versjonen er fullstendig). Legg merke til hvordan vurderingskriteriene samsvarer med det de ønsker av informasjon i selve søknaden. Malen og vurderingskriteriene vil være lik for alle tre søknadstyper: mobilitetsstipend, unge forskertalenterog forskerprosjekt. De ulike søknadstypene varierer i lengde og budsjett som det fremgår av informasjon på nettsiden.

På samme side finnes lenker til de ulike programmene som planlegger utlysning (f.eks. FRIPRO, BEDREHELSE, BEHANDLING) og noe informasjon om hva hvert enkelt program kommer til å ha fokus på. Alle utlysningene vil være tilgjengelige i fullstendig versjon innen utgangen av Januar 2019.

Tirsdag 5. februar kl. 09.00-11.30 (seminarrom 8.1/8.2) arrangerer Amra og de andre rådgiverne ved fakultetet workshop for K2 der de vil gå gjennom malen, vurderingskriteriene og komme med forslag til utarbeidelse av selve søknaden. Dersom noen ønsker å begynne før er det bare å komme innom kontoret mitt eller sende meg en mail.

Amra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *