Idekonkurransen 2017

Bergen Teknologioverføring (BTO) inviterer i samarbeid med Sparebanken Vest forskningsinstitusjonene i Bergensregionen til å delta i Idekonkurransen 2017.

Idekonkurransens formål er å stimulere til kommersialisering av forskningsresultater, synliggjøre miljøet omkring forskning og kommersialisering, og skape oppmerksomhet rundt behovet for forskning og innovasjon.

Forskere og ansatte, inkludert Ph.d. og Postdoktorer, fra alle våre eier- og partnerinstitusjoner kan delta.

Premiesummen er i år økt til 500 000 kroner.

Professor Kamal Mustafa og hans forskningsgruppe ved Institutt for klinisk odontologi ved Universitetet i Bergen vant konkurransen i 2016. Næringsminister Monica Mæland overrakte prisen til Kamal Mustafa på Bergen Næringsråds ”Årskonferansen 2016”.

– Prisen ga oppmerksomhet til betydningen av vår forskning og det innovative potensiale som ligger i den. Prisutdelingen ga oss en flott mulighet til å presentere forskningen foran ledere fra akademia, politikere og mulige samarbeidspartnere fra næringslivet, sier Kamal Mustafa.

Les mer om Professor Kamal Mustafas erfaringer, om konkurransen og meld deg på her: https://bergento.no/2017/09/win-500-000-development-innovative-idea/

Søknadsfrist er satt til 25. oktober. Vinneren offentliggjøres på Bergen Næringsråds ”Årskonferansen 2017” 17. november.

Jeg setter stor pris på om du kan spre informasjonen om ”Idekonkurransen 2017” i de riktige interne kanaler.

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev? Meld deg på her: https://bergento.no/newsletter/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *