Kortreist pedagogisk påfyll!

På mandag kunne de som ønsket, delta på AMEE-kongressen (Association of Medical Education) helt uten flyskam! På Skype, fra kongressen i Wien, fikk vi overført hovedinnlegg og senere plenumsdiskusjon om ”Medical work and Learning in Transition”. Med frokost og kaffe ble det tid til diskusjon om egen studieplan blant oss som var tilstede!

Enhet for Læring fortsetter med mer lavterskelpedagogikk: i 4.etg Armauer Hansens hus (styrerommet) , de fleste i tidsrommet 15.00-15.45 vil følgende drop-inn sesjoner bli avholdt:

30.09 Styrking av praksis (vi driver mye praktisk undervisning på både farmasi og medisin!)

28.10 Flipped classroom, hvordan får studenter til å forberede seg til undervisning?

26.11 Foruftig PowerPoint bruk

09.12 Vurdering på langs: erfaringer fra mappevurdering i 11. Semester av medisinstudiet.

Og mer nærpedagogikk: trenger du PRAKTISK opplæring i bruk av MittUiB/Canvas (hjemmesiden der vi faktisk skal legge ut handouts eller litteraturforslag og lage quizzer), eller hvordan lage flervalgsoppgaver som vi skal legge inn i Flervalgsdatabasen? Ja da har vår mann Harald Wiker et tilbud om hands-on kurs! Først til mølla er farmasimiljøet (som ikke finner igjen sine egen elementer etter at siden ble omorganisert..).

Jeg vil be alle gruppeledere høre med sine undervisere om hva de trenger; nyansatte så vel som viderekomne. Vi komme tilbake med konkrete oppsett. Hvis disse tider/tema ikke passer, ta kontakt med meg så skal vi tilrettelegge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *