Join us for mingling and lunch with DIPS at Eitri

Dato: Mandag 14. november

Tid: 11:00 – 13:00 (Lunsjen serveres mellom kl. 11:00 og 13:00, men DIPS vil være tilgjengelige for en hyggelig e-helseprat mellom 10:00 til 15:00.)

Hvor: Eitri på Haukeland (Haukelandsbakken 31)

Vi har gleden av ønske deg velkommen til en uformell mingle-lunsj med DIPS.

Å være en del av det innovative startup-miljøet på Eitri er viktig for DIPS. Innovasjon, smidig samhandling på tvers av helsenivåene og klinisk verdi er sterke drivere i DIPS forretningsfilosofi. I tillegg til å møte sentrale ressurser fra DIPS vil du få høre litt mer deres om viktigste satsningsområder, både i Helse Vest, men også i de andre regionene i Sør-Øst og Nord. DIPS satser også tungt på innovasjonsplattformen OpenDIPS, hvor vi tilrettelegger for innovasjon via partnere, som et viktig element for å levere unik kundeverdi.

Benytt muligheten til en uformell mingle-lunsj!

Sign up

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *