OSKE-seminar 12.11.

Som tidligere annonsert blir det OSKE-seminar i høst. MERK: datoen for seminaret er endret til torsdag 12. november.

Påmeldingsskjema: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=8990434
Seminaret blir holdt digitalt i Zoom.

Frist for påmelding er 5. november. Vi sender ut link til Zoom etter at påmeldingsfristen er ute.

Bakgrunn
Det er et stort behov for flere OSKE-oppgaver. Våren 2020 arrangerte vi derfor et arbeidsseminar for å få inn nye OSKE-oppgaver. Dette ble vellykket, og vi ser at dette er en god måte å gjøre det på videre. Hovedformålet med seminaret er å sørge for å få laget et bredt repertoar av OSKE-oppgaver. Det forventes at alle fagene på medisinstudiet er representert på seminaret. Alle kliniske fag må være representert. Vi trenger til enhver tid flere oppgaver i alle fag til både OSKE 6. semester og OSKE 12. semester.

I arbeidsseminaret i februar kom det inn flest oppgaver til MED12. I MED6 ble det ikke avholdt OSKE denne våren, men våren 2021 planlegges det MED6-OSKE både i februar og i juni. På grunn av dette er det spesielt stort behov for flere oppgaver for OSKE i MED6.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *