Utlysning av forskningsmidler på prostatakreft gjennom Movember stiftelsen (GAP4)

Kreftforeningen samarbeider med Movember stiftelsen om å bedre menns
helse og med særlig fokus på prostata kreft. Søknadsfrist er 23.01.2014

Utlysning av forskningsmidler på prostatakreft gjennom Movember stiftelsen (GAP4)

Søknadsfrist 23. januar 2014

Kreftforeningen samarbeider med Movember stiftelsen om å bedre menns helse og med særlig fokus på prostata kreft. Movember-stiftelsen lyser nå ut midler gjennom sitt globale handlingsplan Global Action Plan 4 (GAP4) på tema «Prostate Cancer Exercise & Metabolic Health».

Vi håper dere kan gjøre spesielt aktuelle miljøer ved deres institusjon oppmerksomme på denne utlysningen samt publisere utlysningen på institusjonens nettsider. Det er gitt en kort tidsfrist så vi håper dere kan videreformidle denne informasjonen relativt raskt.

Klikk her for mer informasjon.

E-mail Movember stiftelsen: exercise@movember.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *