Frist for registrering av hovedferie i selvbetjeningsportalen er 1. mai.

Alle ansatte skal registrere sin ferie i selvbetjeningsportalen. Dette gjelder uavhengig av stillingstittel eller stillingsandel.

I god tid før uttak av ferie skal du drøfte ditt ferieuttak med nærmeste leder. Ferien skal så registreres i selvbetjeningsportalen for godkjenning. I merknadsfeltet skal påføres at ferie er avtalt med nærmeste leder.

Hovedferieperioden strekker seg fra 1. juni til 30. september. I denne perioden er det forventet at alle ansatte tar ut 3 uker sammenhengende ferie. Lengre ferieuttak, eller andre avvik kan avtales med nærmeste leder, og må godkjennes gjennom søknad i selvbetjeningsportalen. Ferieplan for hovedferieperioden skal foreligge senest 1. mai, og alle ansatte må derfor registrere sine ferieønsker i god tid før denne datoen.

Det er også viktig å planlegge sitt ferieuttak for resten av året. Uttak av restferie skal være søkt om i selvbetjeningsportalen senest 1. oktober.

Du finner lenke til pålogging i selvbetjeningsportalen, og veiledning til bruk av portalen på følgende lenke: Selvbetjeningsportalen | Ansattsider | UiB  Merk at du må velge knappen ‘Fraværssøknader’ og ‘Opprett søknad’.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *