Opplæring i MittUiB for undervisere i medisinstudiet

Det er forventet at alle undervisere i medisinstudiet har tilgang til og benytter MittUiB, dette er spesielt viktig i en tid med mye digital undervisning. Vi vet at det varierer hvor mye de enkelte underviserne benytter MittUiB og Programutvalget for medisin vil derfor gjerne invitere alle undervisere i medisinstudiet til korte opplæringsøkter i MittUiB. Opplæringsøktene blir holdt digitalt av Harald G Wiker, og innholdet vil tilpasses etter behovet de påmeldte har. For de tidspunktene som er satt opp nå i høst er temaet “moduler”.

Det er ønskelig med påmelding via: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=9319601

Lenke til møtet blir sendt til de som er påmeldte i forkant av kurset.

For spørsmål ta kontakt med Harald.Wiker@uib.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *