Pål Njølstad vant Diabetesforbundets forskningspris 2017.

Diabetesforbundet delte for første gang ut «Diabetesforbundets forskningspris», en helt ny pris til fremragende diabetesforskning. Pål vant prisen for sitt banebrytende forskningsarbeid innen genetiske diabetesvarianter nasjonalt og internasjonalt. Utdelingen fant sted i Universitetets aula i Oslo på Verdens diabetesdag. Den nye forskningsprisen fra Diabetesforbundet er opprettet for å hedre, inspirere og motivere til mer diabetesforskning i Norge. “Njølstad er virkelig et verdensnavn i sitt forskningsfelt, har et omfattende internasjonalt kontaktnett og mange tillitsoppdrag” (Tildelingskomitéen)
Les mere her

 K2 gratulerer Pål med prisen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *