Forskningsprosjekt om spesielle sanseopplevelser

Dette er en forespørsel om å delta i et forskningsprosjekt for å undersøke spesielle sanseopplevelser. Både personer med og uten slike erfaringer inviteres til å delta ved å besvare en spørreundersøkelse om dette. Det vil ta cirka 15–30 minutter, med mulighet for pauser underveis. En uke senere blir man invitert til å besvare kun deler av spørsmålene en gang til. Alle opplysninger vil være anonyme.

Prosjektet støttes av Universitetet i Bergen (Institutt for biologisk og medisinsk psykologi, Psykologisk fakultet) og Bergen Research Foundation. Prosjektet er godkjent av Regional komite for medisinsk og helsefaglig forskningsetikk [REK (2017/69)].

Mer informasjon om studien finnes her.

Med vennlig hilsen

Frank Larøi
Professor, Institutt for biologisk og medisinsk psykologi
Psykologisk fakultet, Universitetet i Bergen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *