Nytt kurstilbud fra Senter for medisinsk etikk: «Veiledning av etikkrefleksjon i helsetjenesten»

UIO ihs
Kjære etikk-interesserte,

Senter for medisinsk etikk tilbyr fra våren 2016 opplæring i etikkveiledning; «Veiledning av etikkrefleksjon i helsetjenesten». Kurset kan valgfritt tas som et frittstående masteremne som gir 5 studiepoeng (med eksamen) eller som etterutdanningskurs (kursbevis uten eksamen). Kurset passer for deg som allerede er etikkveileder eller medlem av en etikk-komité men vil ha oppfrisket eller formalisert kunnskapen din. Det passer også for deg som planlegger eller er i ferd med å påta deg et ansvar for etikkveiledning på egen arbeidsplass eller i en etikk-komité. Det faglige innholdet vil være etikk og etikkrefleksjon med særlig vekt på veiledning av etikkrefleksjon og det vil være felles undervisning for begge kursvariantene. Kurset har en klar praktisk orientering og vil i tillegg til teoriformidling bestå av praktiske øvelser både på samlingene og i perioden mellom samlingene. Merk at det er ulik fremgangsmåte for å søke om plass og det er 15 plasser for hver variant. Det gjennomføres over 5 dager våren 2016. Felles frist for å søke om plass er tirsdag 5. januar 2016. Dersom dette høres spennende ut, anbefaler vi en kikk på nettsidene.

På nettsiden for etterutdanningskurset ligger det informasjon om hvem kurset passer for, hvordan du søker, søknadsskjema, timeplan, pensum og kursavgift for å nevne noe. Kurset vil bli søkt godkjent hos aktuelle fagorganisasjoner. Les om kurset her.

På nettsiden for masteremnet ligger det informasjon om hvem kurset passer for, hvordan du søker, timeplan, pensum og eksamen for å nevne noe. Les om masteremnet her.

Vi er også på Facebook, så følg oss gjerne der.

Del gjerne informasjonen videre til andre dere tenker kan være interesserte.
Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe!

Vennlig hilsen
Lillian Lillemoen og Irene Syse

Senter for medisinsk etikk
(http://www.med.uio.no/helsam/tjenester/kunnskap/etikk-helsetjenesten/ )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *