Ny avtale for trykking av doktorgradsavhandlinger

Nettsidene som gjelder trykking av doktoravhandlinger begynner nå å bli klare.

Her er UiB-siden.

Her er Skipnes-siden.

Vi minner om at ph.d.-kandidatene skal begynne å bestille trykketjenester hos Skipnes fra 1. desember. Forskningsadministrativ avdeling vil legge de nye nettsidene inn i den ordinære UiB/Ph.d.-strukturen seint neste torsdag eller tidlig neste fredag.

Hvis dere har kommentarer til språk, form eller funksjonaliteter, kan disse sendes til Yngve Brynjulfsen (for UiB-siden) eller til Idar Klein hos Skipnes. Vi ber om at undertegnede får kopi av henvendelser som gjelder Skipnes-siden.

Mvh Yngve Brynjulfsen

rådgiver / ph.d.-koordinator

Forskningsadministrativ avdeling, UiB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *