(Norwegian) Impact Challenge Innovasjonsprogram

Våren 2019 vil Impact Challenge programmet samle representanter fra ulike kunnskapsmiljøer, brukere, pårørende, studenter, akademikere, arbeidsgivere og ansatte innen helsevesenet for å lete etter løsninger som kan bidra til bedre psykisk helse.

Med innovasjonsmetodikk, forretningsutvikling og designtenkning som verktøy arbeider deltakere frem nye løsninger i samarbeid med dem som kjenner utfordringene aller best. I tre faser vil programmet by på Innsikt, Ideutvikling og Inkubasjon for å forstå utfordringene, lete etter mulige løsninger og se om de beste løsningene lar seg realisere.

Datoene for programmet er:

Del 1 – Innsikt
28. Mars: Dypdykk 1: Ungdom og utdanning
28. April: Dypdykk 2: Individ og samfunn
28. April: Dypdykk 3: Arbeidstaker og bedrift

Del 2 – Ideutvikling
9. Mai: Tenkemiddag med levende bibliotek
24-26 Mai: Innovasjonscamp

Del 3 – Inkubasjon
August

Interessert? Meld deg på her.

Videosnutt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *