Request for participants to research project at UiB

Have you ever been treated, or viewed as, or felt, different on the basis of skin color/ethnicity/facial features?  Department of Education under the Faculty of Psychology are looking for participants to a research project which aims to understand how topics such as differential treatment, identity, belonging and exclusion is felt and communicated through personal stories.

Click on the link below to read more about this (In Norwegian)

Til alle vitenskapelig og teknisk/administrativt ansatte ved Universitetet i Bergen

Har du opplevd å bli behandlet som, sett på som eller følt deg som annerledes på grunn av hudfarge/etnisitet/ansiktstrekk? Da setter vi stor pris på at du tar kontakt og deler din historie med oss. Vi jobber i et forskningsprosjekt som har som mål å forstå hvordan tema som forskjell, identitet, tilhørighet og eksklusjon oppleves og blir formidlet gjennom personlige historier. Prosjektet er finansiert av EU, og ledet av førsteamanuensis Yael Harlap og førsteamanuensis Hanne Riese fra Institutt for pedagogikk ved Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen.

Prosjektets mål er å sette søkelys på hvordan personer selv opplever det som kan forstås som annerledeshet eller avvik fra en norsk “norm”. Derfor ønsker vi å intervjue personer som har følt seg som annerledes eller opplever å bli forstått som annerledes av andre. Hovedsakelig vil intervjuene bestå av uformelle samtaler, og alt materiale blir behandlet konfidensielt og anonymisert.

Vi håper flest mulig ønsker å bidra til en mer informert debatt omkring disse temaene. Videresend gjerne eposten til andre som du tror vil delta i prosjektet.

For mer informasjon se vedlegg, eller ta kontakt med:

Nora Kolkin Sarastuen

Institutt for pedagogikk

Universitetet i Bergen

Nora.Sarastuen@psyip.uib.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *