Sergio Mora

Hva jobber jeg med?

Jeg er utdannet siviløkonom og har fra tidligere jobbet med renovasjon i Bodø. Høsten 2021 ble min samboer ferdig som LIS1 ved nordlandssykehuset og videre bestemte vi oss for å flytte tilbake til Bergen. Jeg fikk muligheten til å jobbe som Prosjektøkonom ved K2, noe som var en god mulighet med stort utviklingspotensial. Åttende november var min første arbeidsdag og jeg har innen denne korte perioden fått et godt inntrykk av K2 som arbeidsplass og ikke minst mine nærmeste kollegaer.

Som Prosjektøkonom er jeg et støtteapparat for forskerne og mine arbeidsoppgaver er hovedsakelig knyttet til økonomistyring av de ulike prosjektene. For øyeblikket går mye av tiden til årets NFR søknader.

Hvorfor liker du å jobbe på K2?      

Først og fremst skyldes det et godt arbeidsmiljø der alle har tatt meg godt imot og bidrar til gruppedynamikken. Jeg har fått et bilde av at på K2 prioriteres arbeidsmiljøet og vi er flinke til å samles og bli kjent på et mer personlig nivå. I tillegg til dette er det givende å kunne støtte forskerne som har en så samfunnskritisk rolle.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *