Kjære alle sammen,

Hele 5 av 8 søknader som har gått videre til runde 2 i utlysningen fra kvinnehelsesenteret DRIV kommer fra K2-  Eystein Husebye, Stian Knappskog, Camilla Krakstad, Stephanie Le Hellard og Helge Ræder. Gratulerer!

For å kunne opprettholde det fantastiske forsknings- og undervisningsarbeidet (inklusive veiledning) ved K2 og samtidig spare penger, er vi nødt til å se på hvordan vi kan hjelpe hverandre på en bedre og mer effektiv måte.

Vi vil derfor begynne en kartleggingsprosess av våre tekniske ansatte, som utgjør en kjemperessurs ved instituttet vi er helt avhengig av. Uten dem hadde vi hverken kunne gjennomføre forskningsprosjektene eller undervisningen som vi gjør i dag. I løpet av de siste 10 årene har også strukturen på forskningsgruppene ved K2 naturlig nok endret seg en del, slik at det blir naturlig å se på det.

Til å begynne med kommer vi til å sende ut spørreskjema til våre teknikker for å få en oversikt over ferdighetene, kapasiteten, ønsker mm. Vi kommer til å informere alle fortløpende om hvor vi er i prosessen.

Ha en riktig god helg!

Vennlig hilsen

Silke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *