Writing Strategy Papers for H2020 working programs and the next EU framework program

MERK DATOENE: 7.-8. september

Er du interessert i Horizon 2020, Europas største program for forskning og innovasjon? Lurer du på hvor EU kommisjonen får ideene fra til temaer på utlysninger? Vil du vite hvordan man kan påvirke Kommisjonen slik at din forskningsidé/tema blir inkludert i H2020 kommende work programme eller  neste rammeprogram?
Da er workshop: “Writing Strategy Papers for H2020 working programs and the next EU framework program” noe for deg.
Dette er første gang en slik seanse organiseres ved UiB, som et ledd i universitets strategi for å maksimere UiBs forskere sjanser i konkurransen om EUs midler.

Workshop blir ledet av Kristof Vlaeminck fra UiB sitt Brusselkontor i samarbeid med Forskningsadministrativ avdeling (FA).

Formålet med workshop er tredelt. Deltakerne vil (i) lære å skrive strategisk innspill om egne forskningsideer/temaer til fremtidige programmer, (ii) få innsikt i hvordan posisjonerings prosess til kommisjonen fungerer, og (iii) lære å spille på lag med UiBs Brusselkontor og FA for at innspillet blir tatt i betraktning.

NB! Før seansen, vil deltakerne bli bedt om å skissere sine forskningsideer/temaer for de kommende 2 år, mellom 2 til 5 år og > 5 år

Mid-august sendes ut den 2. kunngjøring med programmet og lenken til e-påmelding.

Viktig: Antall plasser er begrenset. Dersom møtet blir overtegnet, en prioriteringsliste vil bearbeides i samarbeid med ledelsen ved fakulteter og institutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *