Faddervakt

UiB er opptatt av at velkomstuken i uke 33 skal bli en god opplevelse, både for byens nye studenter og alle andre bergensere. I den forbindelse trenger vi frivillige kolleger som kan stille opp som faddervakter og bidra til en trygg og hyggelig velkomstuke.

Faddervaktordningen fungerer som en natteravn-ordning med et vaktnummer studenter eller faddere kan ringe til ved behov. Som frivillig går man rundt i sentrum i grupper på ca. fire, observerer og passer på at alle har det fint under fadderuken. De frivillige vil gå med refleksvester i sentrum fra ca. kl. 22 til kl. 03 i fadderuken (15. – 20. august). Man hjelper også til med å dele ut mat og vann til de som ønsker det. I tillegg skal en sørge for at de som ønsker det følges hjem, til buss, i taxi eller liknende. Faddervaktene skal være støttende, og skal på ingen måte erstatte offentlige tjenester.

Vi oppfordrer alle våre kolleger til å bidra som faddervakt. Det er kjekt og sosialt å være faddervakt, samt uvurderlig viktig for UiB. Dersom du tenker dette er noe du vil bidra med, kan du melde deg på her.

Har du spørsmål, ta kontakt med: faddervaktene@sammen.no – Det er studentsamskipnaden Sammen som organiserer og koordinerer faddervaktordningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *