Workshop: Network Biology/Integromics Bioinformatics

NORBIS (den nasjonale forskerskolen i bioinformatikk, biostatistikk og systembiologi) og CCBIO ønsker å invitere til en spennende workshop innen nettverksbiologi.

Tid: 23.–25. august.
Sted: Hotel Terminus, Bergen.

Workshopen har tittel Network Biology/Integromics Bioinformatics – Applications Towards Medicine, og inkluderer en rekke store navn innen feltet, som Albert-László Barabási, João Pedro de Magalhães, Alfonso Valencia med fler. I løpet av workshopen vil vi diskutere hvordan nettverksteori kan møte omics data, gi en introduksjon til grafteori, en oversikt over ulike typer biologiske nettverk, og også presentere såkalte integromics tilnærmingsmåter for analyse av komplekse sykdommer. Workshopen vil bestå av fellesforelesninger og praktiske øvelser i R og Cytoscape. NORBIS- og CCBIO-medlemmer vil ha prioritet, men alle er velkomne til å søke.

Du kan finne mer informasjon og registrere deg her (lenke) eller her (pdf).

Påmeldingsfrist: 15. juni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *