Sykkel VM og UiB

UiB har en enestående sjanse til bli eksponert i TV-sendingene fra sykkel VM. Det er etablert et godt samarbeid med prosjektleder på TV 2, Trond Ahlsen. Konkret ønsker UiB, i samarbeid med TV, å få eksponert alle de sju fakultetene på tv og video/tekst i aktuelle programmer og formater. Overskriften for eksponeringen er «folkehelse», men her er i tillegg åpning for ulike samfunnsperspektivet i sykkel-kontekst: Miljø – transport – mosjon -kultur – historie fra byen og Vestlandet – geologi – næring – mer generell informasjon om bygningene til UiB og profilen vår. Sendeflatene er God morgen Norge, selve rittsendingene og kveldssendingene, så det er mange timer TV som skal fylles med innhold.

Kom gjerne med innspill og ideer til personer, forskning, utdanninger og annet som kan jobbes inn til TV-sendingene. Send det til Irene Irene.Hjelmaas@uib.no innen fredag 9/6-17

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *