TMS årsmarkering

Velkommen til årsmarkering 1. desember

Trond Mohn stiftelse inviterer til årsmarkering 1. desember i Universitetsaulaen, kl 13-15. Siste del er satt av til mingel og en matbit.

Programmet på årsmarkeringen inneholder kunngjøring av tildelinger fra programmet TMS Starting Grant og en presentasjon av stiftelsens øvrige utdelingsaktivitet det siste året. Som vanlig vil vi også i år løfte fram et av stiftelsens pågående prosjekter . Geir Botnen vil bidra med klassiske perler på klaver.

I år er det stiftelsens og Tromsø forskningsstiftelses felles satsing innen PET-nukleærmedisin som skal presenteres for et bredt publikum. Satsingen gjennomføres i samarbeid med universitetene og universitetssykehusene i Bergen, Tromsø og Trondheim; et samarbeidsprosjekt som gjør en forskjell.

Konferansier for dagen er Siri Lill Mannes.

Arrangementet er gratis og åpent for alle som er interessert i god forskning og godt samarbeid – meld deg på her – så vet vi hvor mange som kommer: PÅMELDING

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *