Interessert i bistilling som Editorial Assistant i Clinical Dysmorphology?

Hei alle sammen

Jeg begynte for et år siden som overlege ved Avdeling for medisinsk genetikk på HUS etter ca. 10 år som Senior Consultant ved Department of Genomic Medicine i Manchester med syndromologi som spesialfelt, og før det tilsvarende arbeid ved de store barnesykehusene i Roma og Athen.

Jeg ble nettopp utnevnt til Editor-in-Chief for Clinical Dysmorphology, en arbeidsoppgave jeg med glede tar på meg siden dysmorfologi er den delen av genetikken som ligger mitt hjerte nærmest. Journalen ble startet på tidlig 90-tall av bl.a. Michael Baraitser, og jeg overtar nå sjefsredaktørjobben fra dame Dian Donnai, se https://journals.lww.com/clindysmorphol/pages/default.aspx

Redaktøren kan utnevne en Editorial Assistant som får litt penger for jobben fra journalen. Jeg, og andre med meg, tenkte at dette kunne være en lærerik bijobb for noen som er ryddig og strukturert, og er interessert i å lære mer om hvordan en klinisk-genetisk journal fungerer. Jobben er administrativ, men man har tilgang til alle manuskriptene og kan lese det en vil. Arbeidet foregår i Editorial Manager, et brukervennlig dataprogram, og arbeidsmengden anslås til 2-3 timer per uke.

Journalen kommer ut med fire utgaver i året, og jobben er honorert ($1,750 per kalenderår).

Ta kontakt med meg hvis du er interessert eller har flere spørsmål på

sofia.douzgou.houge@helse-bergen.no

Du finner meg i 6. etasje i laboratoriebygget, Rom 6495

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *