UGLE-møte og undervisning

Regn, storm og farevarsel har preget Vestlandet de siste dagene. Slik har kanskje jobbhverdagen føltes også iblant for de av oss som tar hånd om undervisning, eksamen og administrasjon rundt dette, i et høstsemester preget av digital omstilling og tilpasning til skiftende regler rundt fysisk samling. Heldigvis er det faktisk sant at bak skyene er himmelen alltid blå! Kanskje er vi kommet styrket gjennom stormen, med lærdom om nye måter å drive undervisning?

Det er på tide å dele erfaringer både om dette og om innføringen av undervisningsgrupper og undervisningsgruppeledere når UGLEne møtes virtuelt tirsdag 24. november kl 12-13. Lenke sendes i invitasjon til UGLEne.

Minner også om skjemakeren som Julie sendte ut for å kartlegge undervisningsgruppene. Vi vil gjerne ha svar på denne så snart som mulig, som forberedelse til UGLE-møtet. Det går raskt å svare – fint om de som ikke har svart ennå gjør det innen mandag! Lenke til skjemaker finner du her: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=9325840

Ønsker alle en god helg – forhåpentlig i vakkert vintervær!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *