Tusen takk!

21057060_1438821782879252_2076556124_oFor ca. to år siden ble jeg ansatt her på Klinisk institutt 2 som lærling i kontor og administrasjonsfaget. Jeg ble tatt imot med åpne armer av alle ansatte og jeg husker at jeg tenkte ‘’jeg kan da ingenting om medisin, hvordan skal dette gå?’’

Ekspedisjonen har vært mitt andre hjem og det er vanskelig å kvitte seg med noe som man har blitt så knyttet til. Jeg håper alle er fornøyd med mitt arbeid og jeg vet at jeg er meget fornøyd med mitt opphold her. Bedre kollegaer skal man lete lenge etter.

Som ansatt har jeg virkelig kost meg, det har vært gøy å komme på jobb og jeg vil nok alltid klare å finne veien opp igjen her, selv om jeg forsvinner som en ansatt vil jeg aldri glemme dere og hvordan jeg har hatt det her.

To år har flydd forbi og nå jeg er ferdig som lærling. Nå skal jeg videre og jeg vil bruke denne anledningen til å si tusen takk til alle dere flotte ansatte ved K2. Dere er helt fenomenale. Takk til alle som har vært behjelpelig når jeg har stormet inn på kontoret/laboratoriet og stilt spørsmål etter spørsmål. Dere har vært til stor hjelp og uten dere hadde jeg aldri bestått fagprøven.

Det er med tungt hjerte at jeg forlater dere, men dere får en ny og lærevillig lærling i ekspedisjonen.

Tusen takk for meg. Jeg er evig takknemlig!

-Ingvild Lekven Jonsvoll

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *