Ukens leder

Vi gleder oss over å kunngjøre at Eitri Medical Incubator   vil bli innviet 1. november 2021.

Vi ønsker deg velkommen til å bygge et økosystem sammen med oss, ​​der helseinnovasjon kan trives. Eitri vil være en arena for mennesker som vil transformere helsevesenet og får iverksatt ideer.  Vi ønsker innovasjon velkommen innen legemiddeloppdagelse, utvikling av diagnostiske verktøy, medisinsk utstyr, programmer for e-helse og så videre. Vi vil være vertskap for etablering av nye bedrifter, fagfolk i bransjen, klinikere og forskere som driver innovativ forskning med stor innvirkning.

Eitri ligger i 8. og 9. etasje i BBB (Bygg for Biologiske basalfag) og vil være åpen for guidede turer i august og september. Registrer deg her hvis du er interessert, og husk å angi fullt navn og e -postadresse. Kontakt oss hvis ingen av de tilbudte tidspunktene  passer for deg.  Vi planlegger gjerne flere besøk.

Hvis du leder innovativ forskning med potensial for å forbedre menneskeliv, kan Eitri være det beste stedet å bringe prosjektet ditt i mål. På Eitri vil du dra nytte av rådgivning, veiledning og pedagogiske arrangementer. Videre vil du lære av likesinnede jevnaldrende og bransjepersonell som omgir deg.

Vi tilbyr dedikerte skrivebord og delte skrivebord som kan brukes etter førstemann til mølla -prinsippet. Hvis du er interessert i å bli med i Eitri -samfunnet og ha et dedikert eller delt skrivebord på Eitri, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor for å indikere din potensielle interesse innen 15. september.

https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=10760401

Ta kontakt med Maija Slaidina (maija.slaidina@uib.no <mailto: maija.slaidina@uib.no>, 409 96 025) eller Torleif Markussen Lunde (torleif.lunde@uib.no <mailto: torleif.lunde@uib. nr>, 454 28 780) for mer informasjon eller planlegging av flere Eitri -turer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.