Inkubatorbygget

Nå er arbeidet med Inkubatorbygget startet og siden bygget er så tett på Laboratoriebygget, har dette en del konsekvenser for dem som har sin arbeidsplass der.  Blant annet er døren i 8. etasje  stengt og parkeringsplassene er flyttet, i tillegg kan det til tider bli en del støy for de som er nærmest byggeplassen.

Utgang og rømningsvei i 8. etasje:

Døren er nå stengt for vanlig bruk. Rømningsveien/døren brukes når det er behov for evakuering, og det vil da være skiltet ute hvor man skal gå.  Døren vil da automatisk være åpen.

Det vil være fri ferdsel for rømning over parkeringsdekket i uke 10 -12, dvs. ut neste uke. Det arbeides med alternativer, ny informasjon kommer når dette er klarlagt.

Parkering:

Parkeringsplassene, totalt 32, er fjernet og det er 20 nye plasser i Haukelandsbakken.  Dere som hadde plass der, får utdelt nytt parkeringskort merket «besøkskort». Parkeringen i Haukelandsbakken varer fram til 1. juli.

Plasser for handicapparkering blir på hoveddekket på HUS.

Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon.

Driften de neste ukene:

Det er forventet en del støy i ukene framover.

Fra uke 10 og 11 tar de hull i asfalt, membran, isolasjon for å komme ned på eksisterende betongdekke. En del støy ned mot plan 7 må påberegnes.

I uke 12 og 13 fundamenterer de stålsøyler. Dette vil bråke en del pga. boring i betong.

Videre jobbes det fremover med betongdekket. Dette arbeidet vil trolig støye mindre ned mot plan 7.

I tilfelle støyen er plagsom, er det to par øreklokker tilgjengelig, og det er bestilt  ørepropper, dette kan fås i resepsjonen. Flere øreklokker kan bestilles ved behov.

For mer informasjon om Inkubatorbygget, se her:

https://www.uib.no/med/134252/tusenvis-av-kvadratmeter-til-yngleplass

https://k2info.w.uib.no/en/2019/05/31/informasjon-om-inkubatorbygget-og-konsekvenser-for-drift-av-dyreavdelingen/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *