Finansieringsmuligheter for innovative prosjekter – tilleggsinfo og lenker!

I K2-nytt utgitt uke 12, manglet noe informasjon om noen av finansieringmulighetene for utvikling av dine innovative prosjekter. Vennligst se nedenfor for mer informasjon, inkludert relevante lenker.

BIOTEK 2021 Optimaliseringsmidler: Prosjektideer med et kommersielt potensial innenfor biologi og biomedisin kan få finansiering i relativt tidlig fase for videreutvikling. Det er UiB som står som søkerinstitusjon, men det er obligatorisk å ha med en TTO, for UiB er det BTO, Det siste for å sikre at prosjektet utvikler seg i en kommersiell retning. Se her for mer info (dette var forrige utlysning): https://www.forskningsradet.no/prognett-biotek2021/Nyheter/Optimaliseringsutlysning/1254032279159/p1253970728192

StudENT: Studenter med en god ide kan få opptil 1 mill kroner for å videreutvikle sin ide kommersielt. Det er UiB som står som avsender på søknad til Norges forskningsråd. Ordningen retter seg mot de som er (eller nesten er) på masternivå. BTO bistår både i søknadsprosessen og etter at prosjektet er innvilget. https://www.forskningsradet.no/prognett-stud-ent/Forside/1254030826331

FORNY 2020 er Forskningsrådet sitt eget verifiseringsprogram. Prosjektene må være kommet betydelig lenger i utviklingsløpet enn det som er tilfelle med Biotek2021 Optimaliseringsmidler, men fortsatt er det tidlig fase med stor risiko. Det er BTO som vil være prosjekteier i disse prosjektene, med UiB som partner: https://www.forskningsradet.no/prognett-FORNY2020/Om_programmet/1253963921817

Horizon 2020 HelpDesk – Horizon HelpDesk er et initiativ der både bedrifter og forskere kan ta kontakt for å få hjelp til å finne relevante utlysninger og bygge gode konsortier. Horizon HelpDesk er et samarbeid mellom bl.a. UiB (prosjekteier), Høgskulen på Vestlandet, Bergen kommune, Innovasjon Norge, Hordland Fylkeskommune m.fl. BTO er prosjektleder. Se her for mer info: https://bergento.no/what-can-we-do-for-you/horizon-2020-helpdesk/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *