Professor Eva Gerdts fikk Kvinnehelseforskningsprisen for 2016

k2nytt_uke-36_eva-gerdtsEva Gerdts mottok 1. september 2017 Kvinnehelseforskningsprisen for 2016. Prisvinneren ble utpekt allerede i desember 2016, men selve prisoverrekkelsen fant sted 1. september 2017.

Prisen ble stiftet i 2016 og deles ut av Norske Kvinners Sanitetsforening. Med andre ord er Eva Gerdts den første som har fått denne prisen.

Eva Gerdts er hjertespesialist og professor, og har i mange år forsket på hjertesykdommer. Hun tildeles denne prisen for sin store forskningsinnsats på hjertesykdommer hos kvinner. Med prisen følger kr 100 000. Vi på K2 er stolt over hennes mangeårige innsats, og gratulerer henne med en velfortjent pris!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *