Broegelmanns Forskningslaboratorium markerer 60 år med forskning

k2nytt_2017_uke-19_laboratory-work_broegelmann-research-laboratoryBroegelmanns Forskningslaboratorium ble startet i 1957 etter en donasjon til Universitetet i Bergen, og er internasjonalt en av de ledende forskningsgruppene på eksperimentelle, kliniske og genetiske studier av Sjögrens syndrom. Etter 60 års forskning innen immunologi og reumatologi markerer laboratoriet jubileet med et seminar for inviterte gjester om enhetens historie og forskningsaktiviteter.

Tid: tirsdag 16. mai 2017 kl. 10:00–14:00.
Sted: Bikuben kurs- og konferansesenter (gamle kantinen), Haukeland universitetssykehus

Grunnet kapasitetsbegrensninger er markeringen kun for inviterte gjester. Interessenter kan kontakte Kate Frøland.

Program

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *