Martens seminar og foredrag 4. mai

I samarbeid med Norsk senter for forskning på mentale lidelser (Norment, SFF) og K.G. Jebsen-senter for psykoseforskning inviterer Dr. Einar Martens Forskningsgruppe for Biologisk Psykiatri til Martens seminar og foredrag 2017.

Tid: Torsdag 4. mai 2017 kl. 12:00–16:00.
Sted: Bikuben konferansesenter, Haukeland universitetssykehus.

Tema for seminaret er “How translational research has disclosed many old secrets of psychotic disorders”.

Martens Foredrag 2017 vil holdes av Professor Danielle Posthuma, Centre for Neurogenomics and Cognitive Research, VU University Amsterdam: “The role of big data, new statistical tools and functional studies in deciphering the genetics of schizophrenia”.

Se programmet for flere detaljer.

Registrer deg her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *