Registrering av sommerferie innen 1. april

k2nytt_2017_uke-12_summer-holidayAnsatte ved Universitet i Bergen skal søke om ferie i PAGA, og arbeidsgiver bekrefter innvilgelse av ferien i PAGA. Dersom sommerferie ikke er registrert innen 01.04.2017, kan arbeidsgiver legge inn tre uker sommerferie for den ansatte og pålegge avvikling av ferien i disse ukene. Restferie skal registreres innen 01.10.2017. Hvis ikke restferien er registrert innen denne dato, vil arbeidsgiver registrere ferieperiode og pålegge avvikling av den. All informasjon om ferieperioder vil være i PAGA. Eventuell endring av ferieperiode skal godkjennes av arbeidsgiver før avvikling. Alle ansatte skal stå med 0 i ferieregnskapet ved utløp av året.

Mer informasjon finnes her.

Frist: 1. april 2017.

Henvendelser kan rettes til Linn Christine Meland (Linn.Meland@uib.no / 55 97 29 54).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *