Ny redaktør i K2 Nytt – Johnny Laupsa-Borge

15577715_1199340486827384_880035647_nJohnny Laupsa-Borge starter som ny redaktør i K2 Nytt fra neste uke av. Han har bakgrunn som master i human ernæring ved UiB, og begynte som stipendiat ved K2 i desember. Han er tilknyttet forskningsgruppene Ueland/Nygård (G3) og Hormon (G2). Hovedveileder er Ottar Nygård.

Johnny har påtatt seg oppgaven som K2 Nytt-redaktør som del av sitt pliktarbeid ved K2. Vi oppfordrer alle ansatte og gruppeledere til å ta kontakt med Johnny dersom dere har noe på hjertet som dere ønsker å dele med oss andre på K2, det være seg ny forskning, presentasjon av forskningsgrupper eller annet.

Kontakt:  Johnny Laupsa-Borge

Vi ønsker Johnny lykke til med oppgaven.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *