Invitasjon til Åpningsseminar 30. januar 2017

UgleKlinisk institutt 1, Det medisinsk-odontologiske fakultetet, ved Universitetet i Bergen har gleden av å invitere til åpningsseminar for nyopprettet Senter for ernæring den 30.01.2017 kl.10-16, i store auditorium (4601), sentralblokken Haukeland Universitetssjukehus.

Senter for ernæring skal knytte sammen forskningsgrupper og forskere knyttet til ernæring i Vest-Norge. Senteret vil ha forskning som sin hovedoppgave, og vil bli en støtte både for utdanning og formidling.

Åpningsseminaret vil bestå av velkomst fra UiB sentralt, korte foredrag med aktuell ernæringsrettet forskning, mingling og lunsj. Hold av datoen 30.01.2017. Detaljert program og påmelding sendes ut tidlig i januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *