Påminnelse: Invitasjon til nordisk PhD kurs: “Bio-8303: Molecular and Clinical Aspects of Cancer”

UIT logoVedlagt finner du en invitasjon til det nordiske doktorgradskurset Bio-8303: “Molecular and Clinical Aspects of Cancer”. Kurset vil foregå ved Universitetet i Tromsø i uke 10 og 11 neste år (7. til 18. mars 2016). Et internasjonalt fakultet underviser kurset (timeplan vedlagt). Det er ingen kursavgift og for 2.500 kroner vil alle eksterne ph.d.-studenter bli tilbudt husvære i et leilighetshotell i sentrum av Tromsø. Spre gjerne denne invitasjonen blant dine kolleger og til andre som du tror kan være interessert.
Søknadsfristen er 1. desember.
For mer informasjon og søknad se http://uit.no/mcac

Vennlig hilsen
Eirik Sødal Vole
Rådgiver
Økonomi og forskningstjenester
Institutt for medisinsk biologi
Det helsevitenskapelige fakultet

(På vegne av organisasjonskomiteen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *