Intensivkurs i norsk – trinn 1

For tredje gang er det nå tilbud om intensivt norskkurs på sommeren for internasjonale forskere (ansatte + ektefelle/partner av internasjonale forskere)  og studenter. De tidligere år har det bare vært 5 plasser for gruppen forskere/partnere, men i år har vi fått hele 15 plasser.
Dette kurset er spesielt for de som kommer ny til UiB nå i vår/sommer. Det kan være en grei start på tilsettingsforholdet ved UiB og et godt tilbud når det ellers er relativt stille på universitetet. Så har dere folk på vei inn, men som ikke er på plass til 15.mai (søknadsfrist) – så sørg for å få inn en søknad de dersom de vil ta kurs i sommer og ikke vente til høsten.
Mer info og påmelding:
http://www.uib.no/en/lle/30674/norwegian-language-courses#intensive-norwegian-language-course-16-july-8-august-2015

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.