Nye publikasjoner

Uke 21/2014.

Fish oil and krill oil supplementations differentially regulate lipid catabolic and synthetic pathways in mice.
Tillander V, Bjørndal B, Burri L, Bohov P, Skorve J, Berge RK, Alexson SE.
Nutr Metab (Lond). 2014 Apr 27;11:20. PMID: 24834104

Plasma Methionine, Choline, Betaine, and Dimethylglycine, in relation to Colorectal Cancer Risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC).
Nitter M, Norgård B, de Vogel S, Eussen SJ, Meyer K, Ulvik A, Ueland PM, Nygård O, Vollset SE, Bjørge T, Tjønneland A, Hansen L, Boutron-Ruault M, Racine A, Cottet V, Kaaks R, Kühn T, Trichopoulou A, Bamia C, Naska A, Grioni S, Palli D, Panico S, Tumino R, Vineis P, Bueno-de-Mesquita HB, van Kranen H, Peeters PH, Weiderpass E, Dorronsoro M, Jakszyn P, Sánchez M, Argüelles M, Huerta JM, Barricarte A, Johansson M, Ljuslinder I, Khaw K, Wareham N, Freisling H, Duarte-Salles T, Stepien M, Gunter MJ, Riboli E.
Ann Oncol. 2014 May 14. PMID: 24827130

Patterns of Transmitted HIV Drug Resistance in Europe Vary by Risk Group.
Frentz D, van de Vijver D, Abecasis A, Albert J, Hamouda O, Jørgensen L, Kücherer C, Struck D, Schmit JC, Vercauteren J, Asjö B, Balotta C, Bergin C, Beshkov D, Camacho R, Clotet B, Griskevicius A, Grossman Z, Horban A, Kolupajeva T, Korn K, Kostrikis L, Linka KL, Nielsen C, Otelea D, Paraskevis D, Paredes R, Poljak M, Puchhammer-Stöckl E, Sönnerborg A, Stanekova D, Stanojevic M, Vandamme AM, Boucher C, Programme AW.
PLoS One. 2014 Apr 10;9(4):e94495. PMID: 24721998

Basert på siste ukes søk påDepartment of Clinical Science AND Bergen”. Hvis du har publikasjoner som ikke favnes av dette søket, send referansen til olivera.bozickovic@k2.uib.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *